Saana Azzam Högström

Saana Azzam Högström

 Mångfald – Ett bättre affärsbeslut?

Saana har en Civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och blev 2010 utnämnd till Årets kvinnliga ekonom. Hon är grundare till Dubai-baserade MENA Speakers, ett bolag specialiserat på att förmedla talartjänster och retoriktjänster till företag och för andra tillställningar.

Saanas förhoppning är att kunna inspirera andra till att öppna sig för möjligheterna som finns i världen – oavsett rådande normer. Med sina tidigare internationella erfarenheter av finans- och råvarubranschen har hon djup förståelse för utmaningarna inom global handel. Som kommunikations- och retorikexpert har Saana coachat ledande affärsprofiler i presentations- och förhandlingsteknik samt åtagit sig uppdrag som moderator och talare på event och officiella uppdrag både i Mellanöstern och Europa.

MENA Speakers är ledande leverantör av talartjänster i Mellanöstern och Afrika och representerar internationellt erkända talare som Mr. Thabo Mbeki, Sheikh Dr. Majid al Qassimi, Mr. John Maxwell och Claudia Olsson i ett urval. Bland MENA Speakers kunder återfinns företag och organisationer som Ericsson, Harvard, Spotify samt Emirates Nuclear Energy Corporation och Del Monte.

Close Menu